Imp won't attack - can't put him into attack mode

Discuss game issues here before reporting them.

Moderator: Lix Tetrax

Post Reply
Norrak72
Posts: 16

Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Norrak72 » Fri Jul 20, 2018 9:42 am

Hi,
My Bloodelf Warlock named SCave, now has his imp, but it won't attack by itself.
I've set his stance to aggresive, but it won't help.
His other property is on "Follow" and even if I click "Attack" it will stay on "Follow". I assume that is the problem.
So in order for him to attack I have to click the "Firebolt" command, then he will fire once.

Norrak72
Posts: 16

Re: Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Norrak72 » Sun Jul 22, 2018 10:34 am

Tested it again, but still the same. Giving my Imp the "Attack" command (CTRL-1) doesn't make him attack. Only when I push the "Firebolt"' button, does he fire 1 Firebolt. He doens't start casting firebolts automatically.
Maybe this bugfix isn't deployed yet on the server ?

Norrak72
Posts: 16

Re: Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Norrak72 » Sun Jul 22, 2018 10:36 am

Mmm, might have been my mistake a bit. It seems by Rightclicking on the Firebolt button he now automatically casts firebolts (what I actually wanted him to do).

Still, can't put him in attack mode though

User avatar
Netherspite
Site Admin
Posts: 19

Re: Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Netherspite » Sun Jul 22, 2018 2:24 pm

Define attack mode? when i put the imp on aggressive stance it works as it should.
Image

Norrak72
Posts: 16

Re: Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Norrak72 » Sun Jul 22, 2018 6:11 pm

Tried it again to verify and it seems to work now as described. Sorry for the misunderstanding

User avatar
Netherspite
Site Admin
Posts: 19

Re: Imp won't attack - can't put him into attack mode

Post by Netherspite » Mon Jul 23, 2018 1:50 am

Resolved.
Image

Post Reply